Friday, September 10th 2010, 3:34pm UTC+2

You are not logged in.

• Login
  • Register

Search results

Search results 1-20 of 302.

Friday, June 25th 2010, 3:53am

Author: -Spermo-

Udělal bys to za 1 000 000 dolarů?

..nie, lebo by na mna vypisali odmenu 40m a mohol by som fialky vonat kazdy den by ste si holili komplet cele telo po dobu jedneho roka ? a potom tri mesiace si ani chlpok odtrhnut ?

Thursday, June 24th 2010, 8:04pm

Sak uz sme presli..do osemfinale ( sak po minovom poli sa da prejst, len musis mat bud stastie, alebo si davat riadny pozor kam stupas boli by ste schopni zavidiet slovakom postup do osemfinale ?

Thursday, June 24th 2010, 11:34am

Co si myslíte o federaci/muti-alianci, která má na tomto servru vzniknout?

nezabudnite si uzavriet kopu mieroviek a kult. dohod s hracmi okolo vas, nech mate koho drancovat

Thursday, June 24th 2010, 11:29am

ee, prostredie ovplyvnuje cloveka..asi by ma uz odtial nepustili ;) isli by ste 100m po minovom poli?

Saturday, June 19th 2010, 12:49am

kedze si nenapisal surovych, tak uplne v pohodke..trosku korenia, trosku soli, na panvicu a hola hej boli by ste tyzden v okakanych spodaroch(trenky,gatky) .. ?

Friday, June 18th 2010, 11:39am

Ikariam Official Trailer

co ja viem, mne sa to moc nepaci..je to kratke, nepodava to ziadne info o hre..

Thursday, June 17th 2010, 6:25pm

Nový server Lambda - válečný svět?

Rozmyslajte podla toho, ako chcete hrat..ci hlavne na farmu, alebo vypnuta tazba a max dranc :) . V novom svete je najlepsia obrana 1lodka a mur

Thursday, June 17th 2010, 6:18pm

ked uz zvladnem muchy v sprinte, tak komar mi nemoze robit ziadne problemy kukali by ste na ehm, zamilovanost vasich rodicov ?

Thursday, June 17th 2010, 5:38pm

mozilla - nonstop reload stranky

Krista, sa mi vymazala rozpisana sprava . Nenapadlo ma riesit scripty, kedze som ich uz dlho nijak nemenil..a robil to ikariam army helper

Thursday, June 17th 2010, 5:28pm

Mojou tuzbou na kappe bolo overenie si sily hracov velkej asony a slavneho preclika ..a obaja sme boli hned na strede . Neviem, aky vyznam ma skusat nove a nove uzemia, ale ked uz je nejaka partia, ktora chce mat blizko seba ostrovy, tak na to sluzia tie pozvanky, nie? ..mudrlanti typu v strede, alebo mimo stredu bude super..trapna domyslavost, ktora sa vacsinou skonci zle ehm, to niekto vytvoril bota,ci?

Thursday, June 17th 2010, 5:22pm

jasne, so skafandrom aj na mesiac pocuvali by ste mesiac vkuse deathmetal ?

Thursday, June 17th 2010, 2:31pm

samozrejme,ze nie..je mi totalne jedno,co bude,ked tu nebudem, takze urcite nie vypili by ste liter octu?

Thursday, June 17th 2010, 2:13pm

jasne, v pohode :tatice: ..ak by som sa mohol aspon trosku hybat .. (tie uspory boli myslene ako ten 1m ) vyliezli by ste na 50m skalu bez istenia ?

Thursday, June 17th 2010, 2:01pm

Lambda prejde tymi istymi fazami ako ostatne svety,ked boli zalozene. Teraz to bude zive, lebo kazdy chce patrit medzi top. Za chvilu sa zacnu formovat aliancie, o par mesiacov uz budu zname top aliancie. Ale ako tak pozeram, tak to bude riadna nuda,..tipujem,ze kazdy bude prosikat o mierove dohody a "mocne spojenectva", aliancie budu mat co najviac hracov,aby boli v top rankingu..az to skonci, jak kappa,..jedna velka nuda. P.S. ..nezabudnite si neskor farmit novozacinajucich hracov

Thursday, June 17th 2010, 1:33pm

no, ale velmi rychlo by som to do seba natlacil..a potom booom, skryte vredy rozcapene na stene vliezli by ste do horiaceho domu zachranit svoje uspory?

Thursday, June 17th 2010, 1:24pm

dokola opakuje tieto chyby.. Upozornenie: Chyba pri spracovaní hodnoty pre 'width'. Deklarácia vynechaná. Zdrojový súbor: http://s10.cz.ikariam.com/skin/ik_common_0.3.4.css Riadok: 2905 Upozornenie: Očakávaná deklarácia, ale bolo nájdené '*'. Preskočené na ďalšiu deklaráciu. Zdrojový súbor: http://s10.cz.ikariam.com/skin/ik_common_0.3.4.css Riadok: 2931 Upozornenie: Neznáma vlastnosť 'zoom'. Deklarácia vynechaná. Zdrojový súbor: http://s10.cz.ikariam.com/skin/ik_common_0.3.4.css Riadok: 3007 Upo...

Thursday, June 17th 2010, 8:58am

Zdravim, mam taky maly problemik. Zvysil sa lvl pily, tak som pridal pajacov na tazbu. A ked som to spravil, zacala sa automaticky reloadovat stranka . Po prihlaseni ma to automaticky hodi na pilu a reloaduje a reloaduje . Historiu,cookies..atd. som vymazal..

Wednesday, June 16th 2010, 11:46pm

za tu sumu urcite.. ;) vypili by ste flasu sampanskeho na ex?

Wednesday, June 16th 2010, 10:08pm

9 000 000 000 KC

postaral by som sa o vyhodenie programatorov ikariamu ..a za zvysok by som si kupil zmrzlinu ..coko a citron :love:

Wednesday, June 16th 2010, 12:24pm

důvody BANU

diiky o velky bratre..uz som tu dlho nebol, tak som netusil, ze to je este aj povolene si takto otvarat srdce ;) P.S. z inych for som zvyknuty, ze si mozem zmazat post..tak kludne to mozes urobit za mna..tento post ^^